Design Elements As er et firma som utfører alt av inn- og utvendig arbeid, fra små enkle oppdrag til store prosjekter med stort fokus på kvalitet og miljøvennlige produkter. Vi har over 25 års erfaring. Vi holder oss hele tiden ajour med de nyeste teknikker innenfor bransjen. Vi legger stor vekt på at alle kunder oppfatter virksomheten som et seriøst og kompetent firma. Vår kompetanse strekker seg fra ide til virkelighet.

 

 Design Elements AS sine verdier:

 

 

Profesjonell – vi er solid forankret og har høy faglig standard på utført arbeid. Vi leverer god kvalitet og er effektivt, ryddig og punktlig. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd. Fornøyde kunder er vårt mål!

 

 

 

 

 

Ansvarlig – Vårt ansvar er å levere den kvaliteten på oppdraget som er forventet. Vi tar ansvar for alle våre prosjekter, både de små og de store. Vi er miljøvennlige, velger miljøvennlige produkter og sorterer farlig avfall.Vi er pålitelig fordi vi er til å stole på! Design Elements AS sine ansatte er romslige og har en positiv innstilling. Vi er miljøvennlige, velger miljøvennlige produkter og sorterer farlig avfall.

 

 

 

 

Allsidig – Hos oss får du det du vil ha. Design Elements AS strekker seg langt og tilpasser boligen til kundenes ønsker og behov. Vi innfrir forventingene. Design Elements sørger for et godt samarbeid med leverandører under hele prosjektet. Vi samarbeider med rørleggere og elektrikere.